Santa Susanna

Coneixia Santa Susanna.

Ho dic perque, jo mateix que sóc de Mataró i que quan era petit havia anat sovint a Tordera, sempre (coses habituals de la canalla) em coneixia perfectament tots els pobles del recorregut (per la NII) i en perfecte ordre d'aparició.

Per tant, Santa Susanna, per mi ha estat de sempre un poble familiar.

La veritat però, que a diferència de tots els altres del recorregut, no havia trepitjat mai. Pot ser per que el nucli urbà no és a la costa.

Fins no fa més de tres anys que, per altres motius, no vaig passejar pels seus carrers. I vull parlar de la Santa Susanna que és pel damunt de la carretera, la de la dels santsusannencs.

Encantador, tranquil, acollidor, amable.
No deixeu de passejar pels seus carrers i intenteu conèixer les seves gents.

Crec, pot ser m'erro, que pot passar a moltes persones que conèixen Santa Susanna, només de passar-hi per la carretera i no s'hi han aturat mai.
Doncs bé, dissabte vam fer ballar tots els que van voler a la plaça de l'Ajuntamnet.

El ball va anar perfecte. No m'està bé dir-ho, però vam fer la festa com el que som; uns professionals de traca i mocador. El temps ens va deixar fer la feina, tot i començant a l'hora prevista, les 22h, vam plegar que serien pràcticament les 24h, moment en que va començar a espurnejar. Perfecte per part de Sant Pere.

La regidora de cultura i el tècnic de l'àmbit, han volgut aquest any recuperar, coincidint amb les festes de Sant Isidre patró del poble, una tradició que fa uns anys es va perdre --> el ball de dissabte a la nit, i els NO EMPRENYIS LA DOLORS, hi hem posat el nostre grà de sorra.

Cal dir que esperavem més assistència, però la veritat que els que hi van estar, tant ballant com escoltant música, s'ho van passar d'allò millor.

Important; tots els NELAD's (Isidre, Jordi, Josep, Mingo, Montse, Aleix i Marta) també vàrem disfrutar de la festa i molt. Ens ho vam passar pipa. Va haver-hi una gran connexió amb el públic. Els Yelo, tot i pencant, també van xalar.

Us penjo unes fotos de la plaça i del grup en el transcurs del muntatge i proves de so d'abans del ball.

Salut!

3 comentaris:

Mingo ha dit...

Vinga per fi la piada, molt bona Josep.
No es poden fer les fotos grans.
Ens veiem; petonets

Mingo ha dit...

Hola Josep. molt bé lo de les fotos.
Vinga petonets

Mingo ha dit...

Suposo que deus de tenir el blog abandonat, podriem posar les actuacions que hem fets despres de Sta Susanna, si no això es quedarà mort.

Santa Susanna -Maresme maig de 2008

Plaça del Rei - Bcn - novembre de 2007

Plaça del Rei - Bcn  -         novembre de 2007
Cicle de ball ----> DIVENDRES REI

Navàs Juny 2006